Tällä viikolla ummetusta ja päälle kunnon juoksu. Allekirjoittanut kävi suosiolla ostamassa belginmentävät narttuhousut. Onneksi oli tarjouksessa niin kustanti vain 4e. Kakkaa on saatu maailmaan kovan väännön kanssa ihan kiitettävästi. Ira on semmoinen, että lenkittää ja liikuttaa täytyy, että vatsa pelaa. Kuulun tunnollisimpiin koiranlenkittäjiin ja kyllä tuli huono omatunto kun pariin päivään ei ehtinyt kun hihnassa pyörähtää pihalla ja heti Iralla vatsa seis. Hmm. antibiooteilla ja tuolla lohipainotteiselle ruualla on voinut olla osuutta asiaan. Herkuttelipa se lampaiden jyvillä ja papanoilla mummulassakin ennen ummetuksen alkua.

Nyt ollaan juoksenneltu metsässä ja litkitty parafiiniöljyä. Eiköhän se tästä. Juoksun pirhana taitaa vaan sotkea sterilointiajoituksen. Vuoto on vähän lisääntynyt.

Eilen käytiin Jussin kotona ja siellä on borderterrieri uros, joka oli Iran mielestä toooosi kiva. Ira tietysti oli juoksunsa kanssa pojan mielestä vielä kivempi.. Melkoista liehittelyä oli meno välillä ja kun Ira alkoi oikein tarjoamaan takapäätään niin siihen sitten piti stopata se ystävyys. Ira kun on vähän tottumaton leikkimään pienten koirien ja urosten kanssa, niin oli ihan hyvä ajankohta käydä tutustumassa. Kessu kun ei pienestä tönimisestä ja heittelystä rikki mene.

Parkkipaikat on liukkaita ja hallille ei voi mennä, joten pientä sisätreeniä lenkkien lisäksi tehty. Voihan juoksuperse.