Vihdoin on kaikki tiputtelu lakannut ja Ira voidaan taas luetella ei-juoksuisiin. Toivottavasti oli viimeinen juoksu, sillä ensi viikolla olisi sterilointiaika..

Ollaan tokoiltu jonkin verran. Ollaan harkattu liikkeestä maahanmenoa ja tokohyppyä. Treenaillaan mummulan pihassa aina kun sielä käydään. Nyt tosin taidetaan taas alkaa parkissakin treenaamaan, kun juoksu on ohitse. Sujuu ihan mukavasti juu. Tokohyppy oli ainakin jäänyt neidin mieleen hyvin.

Olisi tarkoitus käydä agilityhallilla nyt muutama kerta ennen leikkausta. Haluan nähdä miten into lähtee kehittymään tuosta. Kun välillä on treenattu tehokkaasti ja välillä tullut sairastelun vuoksi taukoa, niin Ira on aina tauon aikana harpannut eteenpäin. Jännä nähdä miten tänään käy kun käväistään aksahallilla..

Ira on innostunut haukkumaan ja se syttyy kyllä kaikesta. Kun bortsut vähän riehuu niin Iran täytyy tulla siihen pästeeräämään ja räksyttämään. Ihan huvittavaa sinällään:>

Kokeilin tosiaan TOKO:n aloluokkaa lävitse ja näytti onnistuvan. Pitää vaan kokeilla muutamalla oudolla kentällä tehdä liikkeitä ilman nameja ja jos sitten leikkauksesta toivuttua ilmoisi kokeeseen:>