Sunnuntaina kävästiin tekemässä estenoutoja. Nimenomaan tekemässä, ei harjoittelemassa, koska Iralta ne sujui. Esteet pakottivat sen myös noudossa laukkaamaan. Oikeasti noudatin sellaista kumirengaslelua. Ylityksissä tai tekniikassa ei vikaa. Tekee esteet mennen tullen.

Harmittaa, että en ottanut kissanruokaa mukaan eteenmenoa varten. En sitten froliceilla viitsinyt kokeilla, joten jäi ottamatta. Pitää joku päivä ottaa rojektiksi.

Seuruut tekniikaltaan ihan ok. Voisi olla innokkaampi, mutta Iralla oli vähän hikikin. Erottaa nyt hyvin jäävät toisistaan (maahan, seiso, istu) tosin maahan vähän hidas.

Sunnuntai iltana sitten pientä agilityn poikasta. Hallilla Ira oli heti tohkeissaan ja menossa esteille. Palkkana tylsiä nameja. Treenikaverilla ollut naudan sydän olisi ollut parempaa.. Teki patukkapalkalla varmaan 2 minuutin verran esteitä. Sitten leikki sai luvan riittää. Mun mielestä jatketaan siitä mihin viimeksi lopetettiin. Mitään Ira ei ole unohtanut:>

Maanantaina piiiitkä lenkki, jonka jälkeen Ira oli aivan naatti. Juostiin, hölkättiin ja käveltiin 1,5h ja koirat juoksi irti, Ira jahtasi jänistä ja fasaaneita, joten nekin vähän verotti voimia. Loppulenkistä se ei muuta tehnytkään kun etsi jotain jahdattavaa.

Tänään agilitya Iralle uudella kentällä ja esteillä. Palkkana kuivattua keuhkoa, joka kelpasi hyvin. Mielenkiintoa sillä tuli kovasti, mutta ei hurjasti vauhtia lisää. Pysähtyy hienosti kontakteille ja jos meinaa unohtaa niin "odota" riittää oikeassa kohdassa sanottuna. Kepitkin jo aika kivasti käden perässä, vaikka nekin oli aluksi niiiiin kankeat. Löysin patukan, jota käytin Iralla viimeksi paljon ja sen se muisti hyvin. Nyt leikki kesti ehkä 5min ja sinä aikana saatiin tehtyä vauhdilla esteitä ja myös tottiksia nurmikentällä. Seuruut nyt innokkaampia, jäävät hyviä ja luoksetulo laukalla ja eteen. Jes:>